Ontwerpbureau in Haarlem.
Print en online media.

Ons verhaal

Na jaren te hebben gewerkt bij verschillende uitgeverijen, begon Antoine Hamers in 2010 als zelfstandig vormgever onder de naam Wolk Ontwerp.

Voor veel uiteenlopende bedrijven werkt hij aan het ontwikkelen van print en online media uitingen zoals magazines, kranten, huisstijlen en boeken. Sinds 2014 is Serena Janssen Wolk Ontwerp komen versterken met de online media projecten. Sindsdien werken ze samen als team. Antoine als artdirector / vormgever en Serena als vormgever.

Background

Antoine volbracht de opleiding Grafisch Vormgeven aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Werkte vervolgens voor Sanoma, Credits Media, Uitgeverij Hemels, Dagblad de Pers en inmiddels al een aantal jaar als freelance vormgever voor o.a. Het Financieele Dagblad.

Serena volbracht de opleiding Modevormgeving aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Werkte vervolgens voor een aantal kunstgaleries in Amsterdam en begon in 2007 als zelfstandig vormgever.

Projecten

Ieder project begint zoals een nieuw seizoen. Dit is heerlijk en houdt het werk spannend. We werken voor (samen) met o.a. Het Financieele Dagblad, VDS Publishers B.V., MI7 en VluchtelingenWerk Nederland.

Het maken van magazines is inmiddels onze specialiteit. Zowel print als online zijn wij een sterke partij voor onze clienten. We denken vanaf het begin conceptmatig mee, maar ontwerpen ook het volledig magazine. Hebben inmiddels een ruim netwerk met creatieven zoals, illustratoren en fotografen waarmee we graag samenwerken. Inhoudelijk denken we mee en maken een compact bladconcept.

het team

Antoine Hamers
Serena Janssen

clienten

Het Financieele Dagblad
VDS Publishers
Aronson Antiquairs
VluchtelingenWerk Nederland
MI7
VHOK
Veldtwerk

clienten

Tempus Magazine
Buddha to Buddha
Maarten Noordijk
Galerie Dudok de Groot
Conijn Management en Beheer
Chefs on Tour
Better Life Publishers

contact

Antoine Hamers
+31 626 33 08 35
Serena Janssen
+31 624 27 50 97