Wolk Ontwerp Haarlem
Concept. Artdirection. Design.

Ons verhaal

Wolk Ontwerp is een studio voor grafisch ontwerp. Gevestigd te Haarlem mogen wij sinds 2010 met veel plezier werken voor een heel gevarieerd portfolio aan opdrachtgevers.

Het werk van Wolk Ontwerp omvat onder andere het ontwikkelen en ontwerpen van magazines, kranten, huisstijlen en boeken. Wolk Ontwerp voert uit, maar denkt ook mee. Kortom: vanaf het moment van creatie tot het moment van realisatie is Wolk Ontwerp een uitstekende partner.

Onze achtergrond

Antoine Hamers studeerde visuele communicatie aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht, waarna hij werkte voor een aantal gerenommeerde uitgeverijen in Nederland zoals Sanoma, Credits Media, De Weekbladpers, Hemels Publishers, Dagblad de Pers en GMG.

Antoine Hamers richtte in 2010 Wolk Ontwerp op en werkt sindsdien als freelance vormgever.

Onze projecten

Wolk Ontwerp werkt inmiddels voor een mooi en gevarieerd aantal klanten. Projecten variëren van het uitvoeren van ontwerpopdrachten tot het meedenken, creëren en visueel ontwikkelen van eindproducten. Klanten in ons portfolio zijn (onder andere) Aronson Antiquairs, Better Life Publishers, Buddha to Buddha, Copper Branch, DELA, Erasmus Governance Institute, Het Financieele Dagblad, KVHOK, Rabobank, Rutgers & Posch Advocaten, SVB, Van Happen Containers, VDS Publishers, Vereniging Eigen Huis, VluchtelingenWerk Nederland, V&VN en Wajer Yachts.

Het maken van magazines is inmiddels tot een van onze specialiteiten geworden. We denken vanaf het begin conceptmatig mee, ontwerpen, voeren uit, maar kunnen ook het volledige realisatietraject in beheer nemen. We beschikken over een ruim netwerk aan getalenteerde creatieven waaronder fotografen en illustratoren.

ons team

Antoine Hamers
Serena Janssen

onze klanten

Aronson Antiquairs
Better Life Publishers
BNR Nieuwsradio
Buddha to Buddha
Copper Branch
DELA
Erasmus Governance Institute
Het Financieele Dagblad
KVHOK

onze klanten

Rabobank
Rutgers & Posch Advocaten
SVB
Van Happen Containers
VDS Publishers
Vereniging Eigen Huis
VluchtelingenWerk Nederland
V&VN
Wajer Yachts

contact

Wolk Ontwerp
Verspronckweg 186
2023 BR Haarlem
t 06 26 330 835